O autorovi

Recenzia bundy Holokolo 2v1: Ako obstála v teste?

Recenzia bundy Holokolo 2v1: Ako obstála v teste?

Keď som sa dozvedela, že Holokolo vydalo novú zimnú bundu, ihneď som si ju našla u nich na webe a začala som si čítať jej parametre. V prvom rade ma zaujala cena, ktorá pôsobila ako prekvapivo vysoká v porovnaní s cenou dresov tej istej značky. Potom, čo som si prečítala ďalšie parametre, z akej látky je bunda ušitá a fakt, že "2in1" znamená odopínateľnú vnútornú vestu, začala mi cena bundy dávať zmysel. Vybrala som si bundu v oranžovej farbe a vo veľkosti S, hoci je mojou bežnou veľkosťou XS aj pri výrobkoch značky Holokolo. Ako obstála v mojom teste?

 7 + 1 tipov na vianočné darčeky pre cyklistov

7 + 1 tipov na vianočné darčeky pre cyklistov

Vianoce sa opäť blížia, a tak prichádza čas vrhnúť sa do nakupovania darčekov. Niekedy sa inšpirácia objaví sama, inokedy vám nezostane nič iné, než nakúpiť ponožky a kozmetiku ako každý rok. Ak sa vaši blízki venujú cyklistike, spozornite. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu zachrániť vianočný pokoj priamo teraz z vašej obývačky. Nemusíte sa tak stresovať v preplnených nákupných centrách s počtom darčekov, ktoré ešte treba vymyslieť a nakúpiť.

5 tipov, ako si užiť cyklistiku aj na jeseň

5 tipov, ako si užiť cyklistiku aj na jeseň

Leto sa pomaly blíži ku koncu, deti sa vrátili do škôl a obdobie letných dovoleniek je preč. Teplé letné počasie už je skôr výnimkou, slnko začne čoskoro vychádzať v čase, keď už ste v práci a ani popoludní už to nebude s viditeľnosťou ideálne. S príchodom jesene sa u mnohých ľudí začína objavovať zhoršená nálada, s ktorou je najlepšie bojovať pohybom. Ale ako zamedziť tomu, aby vás zhoršená viditeľnosť a chladnejšie daždivé počasie obmedzovali v športovom vyžití? Presne na to sa v tomto článku pozrieme.